Шпедитерски услуги
Наша цел е да Ви овозможиме професионална изработка на целосната документација која Вам Ви е потребна за поефикасно извршување на Вашата дејност. Брзо, квалитетно, доверливо, спроведување на царинските постапки, логистички консултации, преглед и подготовка на целокупната документација за конечно увозно или извозно царинење на Вашите стоки.

Копнен транспорт
Организираме секаков вид на целосен транспорт и збирни пратки од сите дестинации, навремено пристигнување зависно од потребите сместување во царински склад до конечно завршување на постапката.
За Вашите потреби Ви стоиме на располагање. Услугата внатрешно царинење, увоз – извоз, складирање, можете да ја добиете на целата територија на Р. Македонија со поставени подружници во Скопје, Куманово – Табановце.

Бродски / Контејнерски превоз
-Пристанишни операции
-Бродарски овластувања
-Подигнување
-Царински формалности
-Осигурување на товари
-Целосни и збирни товари

Одбирајќи не за партнер Вие добивате квалитет, брзина, професионалност и профит во работењето.

Се надеваме дека и Вие ке бидете во листата на наши референтни почитувани коминтенти.

Царински испостави

Скопје, сите царински испостави, увоз – извоз

Скопје 1, 2, 3, 4,
Аеродром Александар Велики
секој работен ден
од 8.30 – 16.30 часот
увоз – извоз
Граничен премин Блаце:
Увоз од 7.00 – 19.00 часот,
Извоз 24/7
Куманово царинска испостава
секој работен ден од
8.30. – 16.30 часот увоз – извоз
 
Табановце:
Увоз од 7.00 – 19.00 часот,
Извоз 24/7