Добредојдовте!

На нашата официјална интернет страница може да најдете информации за нашето работење и нашите услуги. Во секое време сме достапни за информации, податоци и совети.

Посетете не и дознајте повеќе.

Професионалност, квалитет, доверба, царински постапки на увоз, извоз, складирање на стока, посредување на транспорт, камионски, поморски, авионски и железнички. Главна дејност е подготвување на документација за конечно царинење, увоз – извоз, организирање, транспорт, целосен и збирен.

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ ВО ЦАРИНСКИ ПОСТАПКИ, 100% СИГУРЕН И БЕЗБЕДЕН ТРАНСПОРТ

Фергошпед Ви стои на располагање за најбрзо, квалитетно и ефикасно справување со Вашите потреби за сите видови царински постапки и транспортни услуги.

Контактирајте не…

Услуги

null

УВОЗ

Фергошпед

null

ИЗВОЗ

Фергошпед

null

ТРАНСПОРТ

Фергошпед